Doe een gift

Geen mensen meer langs de zijlijn of in de wachtrij voor taalscholing, dat is ons ambitieuze doel. Om de groei van het aantal laaggeletterden in Nederland te stoppen, moeten 100.000 mensen per jaar een cursus kunnen volgen. Een goed doel, waar jij met een kleine gift al aan kan bijdragen.

Elke gift helpt

Wist je dat je voor € 7,50 een cursist van lesmateriaal kunt voorzien? Scholing helpt niet alleen op gebied van taalvaardigheid, maar heeft ook positief effect op gezondheid, kans op werk en zelfstandigheid. Maak je gift over naar: 

Stichting Lezen & Schrijven
NL26 - RABO 0162 152 256
 (onder vermelding van donatie.)

Help laaggeletterden structureel

Vanaf 5 euro per maand steun je ons structureel. We brengen laaggeletterdheid onder de aandacht en verspreiden extra lesmaterialen om iedereen die hulp nodig heeft te bereiken. Ook zorgen we bijvoorbeeld voor thematische aandacht via actieweken en ontwikkelen we trainingen waarmee professionals laaggeletterdheid leren herkennen en mensen leren doorverwijzen.

Wil je hieraan bijdragen?

Je kunt een automatische overschrijving instellen bij je bank, dan heb je zelf de regie. (NL26 - RABO 0162 152 256)

 

Neem contact op voor informatie

Heb je vragen over het doen van een gift, periodieke steun, een schenking, opname van de Stichting in een testament of aftrek van de belasting? Neem contact op met info@lezenenschrijven.nl.

"Wij geloven dat een samenleving sterker wordt als iedereen kan meedoen. "
~ Visie Stichting Lezen & Schrijven